Popona pro LOVELILI

Blog Lovelili

Přemýšlela jsem jak zdokonalit naše produkty a oslovila značku POPONA, která vytváří na míru šité organizéry a polštářové výplně do luxusních kabelek. K čemu slouží takové produkty?

Díky polštářkové výplňi drží kabelka tvar během skladování, takže se vyhnete nežádoucímu pomačkání či změně tvaru. Polštářek navíc vypadá velmi luxusně.

Organizér, jak už samotný název napovídá, slouží k organizace předmětů v kabelce, tak aby každý měl své místo. Navíc jeho používáním zabráníte znečištění vnitřku kabelky, jež se dá jen velmi obtížně vyčistit. Organizér kabelku vyztuží a podtrhne tak její tvar. Dá se snadno vyjmout a vyprat.

 

 

Majitelkou značky Popona je krásná a talentovaná žena Denisa Dvořáková, která měla před spuštěním vlastního bussinesu bohatou zkušenost z prodeje v luxusních buticích v Pařížské ulici. Zde měla možnost zjistit, jak se o luxusní kabelky starat a co byla častá obava zákaznic při jejich koupi. Jednou z nich byla údržba interieru kabelky a další nedostatečné členění těchto prostor. První organizér si Denisa vytvořila pro svůj batůžek Palm Springs od LV a pak už vše vzalo rychlý spád... A my v LOVELILI jsme za to velmi rády :)

V tuto chvíli naleznete v našem e-shopu organizéry do kabelek OLIVIA REGINA a výplně do modelu STELLA. K nákupu těchto modelů kabelek datovaným od 10. 8 . 2023 přikládáme produkty POPONA automaticky.

Za celý tým, Lili

Vytvořit účet

STELLA SILK SCARF NERO

Přihlásit se

STELLA SILK SCARF ROSSO