Stella pro Nadaci VIZE 97

Blog Lovelili

Co může být lepším spojením, něž spojení srdeční. V našem případě spojení ikonického srdce LOVELILI s legendárním srdcem Václava Havla, které zdobí i logo Nadace VIZE 97.

Tuto spolupráci bude představovat kabelka Stella, která je měkkými srdíčky doslova posetá. Přejeme si udělat Stellu jakýmsi symbolem pomoci. Kabelku, kterou když na někom spatříte, pomyslíte si “Aha, to je přeci ta kabelka se srdíčky, kabelka co pomáhá, kabelka Nadace Vize 97. Čas od času Vám nabídneme nová barevná provedení, tak aby si každý našel to své. Červená, barva lásky, však zůstane naší stálicí.

Je obrovská čest spolupracovat s Nadací VIZE 97 a velká radost moci alespoň z části přispět na podporuju zajímavých a velmi potřebných projektů, jako jsou například: Pomoc obětem domácího násilí, nebo třeba podpora znevýhodněných, nadaných studentů v jejich studiu.

Z každé prodané kabelky Stella poputuje 10.000,- přímo do Nadace VIZE 97. Kupující obdrží certifikát podepsaný samotnou paní Dagmar Havlovou.

Ne nadarmo nese Stella své jméno (v českém překladu Hvězda). Stala se z ní zářivá hvězda pomoci budoucích let. Děkujeme za jakoukoli podporu našeho společného díla.

Za LOVELILI a VIZI 97, Lili

Vytvořit účet

STELLA SILK SCARF NERO

Přihlásit se

STELLA SILK SCARF ROSSO